Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

Staticline Square
Omschrijving:

Op zoek naar een spannende avontuurlijke nieuwe sport in conbinatie met een (strand) vakantie? Dan is een cursus parachute springen iets voor jou. Bij ons kun je zelf leren parachute springen. In deze introductie cursus leer je alles wat je moet weten om zelfstandig static line sprongen uit een vliegtuig te maken.

 

Opleidingen beginnen op maandagmorgen 09h30 en lopen tot en met vrijdag. De eerste opleiding begint op 28 april 2014. Maandagmorgen begin je direct met de grondopleiding. Je leert alles over de static-line parachute, het op de juist manier afspringen uit het vliegtuig, het vliegen van de parachute en hoe je een zachte landing maakt. Doordat elke actie uitgebreid behandeld wordt is de cursus erg progressief. Je krijgt ook een opleidingsboekje waar alles in staat zodat je het 's avonds nog eens rustig na kunt lezen. Bij mooi weer wordt dinsdag de eerste sprong gemaakt. Je maakt een totaal van 5 sprongen. Hierna ontvang je het static-line parachutespring brevet! Opleidingen beginnen op maandagmorgen 09h30 en lopen tot en met vrijdag. De eerste opleiding begint op 28 april 2014. Maandagmorgen begin je direct met de grondopleiding. Je leert alles over de static-line parachute, het op de juist manier afspringen uit het vliegtuig, het vliegen van de parachute en hoe je een zachte landing maakt. Doordat elke actie uitgebreid behandeld wordt is de cursus erg progressief. Je krijgt ook een opleidingsboekje waar alles in staat zodat je het 's avonds nog eens rustig na kunt lezen. Bij mooi weer wordt dinsdag de eerste sprong gemaakt. Je maakt een totaal van 5 sprongen. Hierna ontvang je het static-line parachutespring brevet!

 

Voorwaarden voor deelname:

- minimum leeftijd van 16 jaar

- geldige medische verklaring voor parachutespringen

- voor minderjarigen: handtekening ouders

- 1 pasfoto

- max. gewicht van 100 kg

Kijk voor de beschikbare data op http://www.skydive-ameland.nl/

Dit artikel is niet via de webwinkel te bestellen. Voor informatie en aanmelding bel: 0519-554880 of email: pcameland@gmail.com

 Staticline Square
Staticline Square
€ 450,00
Aantal

Tandemsprong
Cursus
Cadeaubon bestellen

De Tandemsprong
Handycam reportage
Cursus
Route naar Skydive Ameland
Openingstijden
Adresgegevens
Vliegtuigen

© Copyright 2019 - Paracentrum Ameland - WizBizz Webwinkels